Logo van de Federale Prijs Armoedebestrijding

  De Federale Prijs Armoedebestrijding is ondertussen aan haar twaalfde jaargang toe. Tijdens 11 succesvolle edities hebben we tientallen organisaties en individuen in de kijker gezet. Ook dit jaar kan dit niet ontbreken en willen we opnieuw bijzondere mensen in de bloemetjes zetten. Met de 12de editie leggen we de nadruk op de strijd tegen kinderarmoede.

  In 2020 willen zo we projecten, organisaties, individuen, … belonen die acties ondernemen ter bestrijding van kinderarmoede op basis van een innovatieve, versterkende en overdraagbare aanpak. Dankzij een vernieuwende werking of een unieke aanpak, willen we via hen anderen inspireren om ook hun steentje bij te dragen aan het wegwerken van kinderarmoede.

  Ben jij zo iemand? Werk je voor een dergelijke organisatie? Of ken je iemand waarvan jij denkt dat ze minstens een nominatie verdienen?

  Stel je of hen dan kandidaat tot en met 5 april 2020 (middernacht) via https://www.prijs2020.be/nl.

  Hoe? Op https://www.prijs2020.be/nl beantwoord je bondig een 5-tal vragen over je doelgroep, jouw organisatie en jouw werking. Voeg eventueel enkele foto’s, logo’s en linken naar sociale media toe.

  Uit alle inzendingen maakt een jury een shortlist van 9 kandidaten (3 uit elk gewest). Vervolgens kan iedereen voor hun favoriete genomineerde kandidaat stemmen.

  Net als vorig jaar ligt de eindbeslissing dus in jouw kamp!

  Drie laureaten maken zo kans om met de trofee en een geldbedrag van € 10.000 naar huis te gaan.

  Ken jij een project, een organisatie, een vereniging, een persoon, ... die in aanmerking komt? Breng hen dan zeker op de hoogte!

  Meer informatie? Neem een kijkje op de website van de Federale Prijs Armoedebestrijding 2020 en lees er ook de deelnemingsvoorwaarden op na.

  Met vriendelijke groeten,

  POD Maatschappelijke Integratie