Actualiteit

 1. Projectoproep « Armoedebestrijding en sociale inclusie »

  Alle niet-commerciële verenigingen die in de desbetreffende sector actief zijn, kunnen een project indienen voor een maximumbedrag van 25.000 euro. De dossiers moeten worden ingediend uiterlijk op vrijdag 29 april 2022 om 12 uur.
 2. 2 projectoproepen MIRIAM

  We bieden alle OCMW's de mogelijkheid om deel te nemen aan het MIRIAM project via twee projectoproepen.
 3. Webinar Justitie & Armoede

  De POD Maatschappelijke Integratie en de FOD Justitie organiseren op donderdag 17 februari 2022 van 9.00 tot 12.30 uur een webinar met deskundigen en vertegenwoordigers uit de politieke wereld.
 4. Gemeente Mol, OCMW Vorst en Sortir du Bois vzw slepen de Prijs Armoedebestrijding 2021 in de wacht !

  De gemeente Mol, het OCMW van Vorst en de vzw Sortir du Bois werden vandaag beloond voor het maatschappelijke werk dat ze op het terrein verrichten. Tijdens een plechtigheid te Brussel werden ze in de bloemetjes gezet en ontvingen ze de Federale Prijs Armoedebestrijding. De drie organisaties kregen uit handen van Minister voor Maatschappelijke Integratie en Armoedebestrijding Karine Lalieux, een cheque ter waarde van 10.000 euro.
 5. 8 maart: internationale vrouwendag

  Voor elke man in een situatie van eenouderschap die een leefloon krijgt, zijn er 8 vrouwen in dezelfde situatie. Daarom werd het project MIRIAM opgericht. Dit project wil, dankzij een intensieve begeleiding, de empowerment van...
md xs sm lg