Bereikbaarheid

De Financietoren bevindt zich tegenover de Kruidtuin in Brussel. De hoofdingang is gelegen aan de Kruidtuinlaan 50.

Trein

De Finance Tower is te voet bereikbaar vanuit het station Brussel Noord en Brussel Centraal. Je wandelt 15 minuten vanuit Noord en een 20-tal minuten vanuit Centraal.

Vanuit Brussel-Noord

Verlaat het station langs de voorkant en neem de uitgang aan de linkerkant van het stationsgebouw. Volg de Vooruitgangsstraat tot op het Rogierplein. Draai links de Kruidtuinlaan op en wandel rechtdoor tot je op je rechterkant de Finance Tower ziet.

Vanuit Brussel-Centraal

Verlaat het station Brussel Centraal langs de hoofdingang. Neem de Keizerinlaan naar rechts. Volg De Berlaimontlaan en de Pachecolaan tot je aan de Kruidtuinlaan komt.

Tram

Tramlijnen 92 en 93.

Bus

Buslijnen MIVB: 61.

Buslijnen De Lijn 270, 271, 272, 318, 351, 358, 410, 470, 620.

Metro

Vanuit Brussel Centraal

Neem metrolijn 1 richting Stokkel of 5 richting Hermann-Debroux. Stap over aan de halte Kunst-Wet en neem vervolgens metrolijn2 of 6, richting Simonis (Elisabeth). Stap af aan de halte Kruidtuin.

Vanuit Brussel Zuid

Neem metrolijn 2 of 6 richting Simonis (Elisabeth). Stap af aan de halte Kruidtuin. Bovengronds zie je recht tegenover de Kruidtuin de Finance Tower.

Vanuit Brussel Noord

Neem de premetro richting Brussel Zuid en stap af aan Rogier. Neem metrolijn 2 of 6 tot aan halte Kruidtuin.

Auto

Neem de tunnels rond het centrum van Brussel en verlaat deze aan de Kruidtuinlaan. De Finance Tower bevindt zich vlak tegenover de Kruidtuin. Je kan ook gebruikmaken van de Interparking Kruidtuin en P44, Kruidtuinlaan richting Rogier.

md xs sm lg