Je bestelde nog niets? Geen nood, we verlengen de bestelperiode. Je kan nog tot en met 08/07/2022 een bestelling plaatsen voor voedingsmiddelen én materiële hulp in het kader van de campagne 2022.

  Het bestelformulier is dus nog tot en met 08/07/2022 beschikbaar. Lees ook nog even het reglement voor de campagne 2022, want bij het doorgeven van een bestelling geef je meteen ook jouw akkoord om het geldende reglement na te leven.

  Hoe schat je in welke hoeveelheden je bestelt?

  Voor de bestelling van materiële hulp, mag je bestellen op basis van de reële noden. Enkele richtlijnen:

  • Een baby gebruikt gemiddeld 5 luiers per dag (een kleine baby vaak wat meer, een grote baby soms wat minder).
   Een bestelling van 100 luiers betekent dat er maar 1 baby gedurende 1maand geholpen kan worden.
  • Voor de maandverbanden en/of tampons: een vrouw heeft er gemiddeld 20 nodig per maandelijkse menstruatieperiode.
   Een bestelling van 20 maandverbanden betekent dat er maar 1 vrouw kan worden geholpen gedurende 1 menstruatieperiode.

  Voor de bestelling van voedingsmiddelen, werd per product een maximaal aantal eenheden per eindontvanger gedefinieerd in het reglement. Deze hoeveelheden vermenigvuldigd met het aantal begunstigden van jouw erkenning resulteert in de maximale hoeveelheden die je kan bestellen.

  • Alle producten zijn per eenheid te bestellen, dus per brik, blik, pak, tandenborstel, luier, shampoo, maandverband, ...
  • Je bent niet verplicht het maximum te bestellen.
  • Je bent niet verplicht alle producten te bestellen.
  • Er zal nooit meer toegewezen worden dan de bestelde hoeveelheden. Helaas wel vaak minder. De vraag is steeds groter dan het aanbod en wij zijn afhankelijk van de prijzen die we kunnen bedingen bij de fabrikanten.
  • De hygiënekits zijn bestemd voor daklozen. Indien je geen daklozen hebt onder de begunstigden, vragen wij dit product niet te bestellen. Alle andere producten materiële hulp mogen uiteraard wel besteld worden.

  Dien de bestelling voor de campagne 2022 in