Actualiteit

 1. Opening van de applicatie Uniek Jaarverslag

  De verschillende formulieren mogen apart ingevuld en op verschillende data bezorgd worden aan de administratie . De einddatum om de verschillende rapporten terug te sturen blijft weliswaar 28 februari 2021 .
 2. Brexit

  Voor de begunstigden van het terugtrekkingsakkoord wordt het recht op maatschappelijke hulp of maatschappelijke integratie op dezelfde wijze geopend als voor de Unieburger en zijn familieleden.
 3. Stijging van het leefloon van 1 januari 2021

  De regering heeft beslist om de uitkeringen van de sociale bijstand te verhogen met 10,75 %. Deze stijging zal worden gespreid over 4 jaar, in 4 schijven van een jaar.
 4. Bereikbaarheid eindejaarsperiode 

  De POD MI is gesloten van donderdag 24 december 15uur tot en met maandag 4 januari 2021. Je kunt uiteraard steeds mailen naar vraag@mi-is.be . Vragen en bevoegdheidsconflicten zullen vanaf 5/1/2021 worden behandeld. We wensen jullie fijne...
 5. Fonds voor Gas & Elektriciteit

  Het is van essentieel belang om gerichte maatschappelijke hulp te bieden aan kwetsbare mensen om energiearmoede beter te kunnen bestrijden en om een effectief energiebeleid te kunnen voeren op het terrein. De middelen van het Gas- en...
md xs sm lg