In de kijker

Laatste nieuws

  1. Projectoproep “E-inclusion for Belgium – OCMW 2022”

    We lanceren onze projectoproep “E-inclusion for Belgium – OCMW 2022”. Deze projectoproep biedt een kans voor OCMW’s om projecten op te starten of verder uit te bouwen die de e-inclusie van kwetsbare (meerderjarige) personen willen vergroten.

Evenementen

  1. Digilab: terugkomdag

    Op 30 mei 2022 om 9.00u nodigen wij jou van harte uit op de terugkomvoormiddag, waarop we alle (veel...

Laatste toevoegingen aan FAQ's

  1. 12. 3 Hoe dienen de terugbetalingsformulieren ingevuld te worden voor een persoon die verklaart zich op het Belgisch grondgebied te bevinden na de oorlog in Oekraïne te zijn ontvlucht, maar die geen recht op maatschappelijke dienstverlening opent. Het betreft dus een persoon die enkel het recht op dringende medische hulp opent (dit wil zeggen dat de persoon niet de twee cumulatieve voorwaarden vervult voor de opening van het recht op maatschappelijke dienstverlening, zijnde een attest van tijdelijke bescherming bezitten en zich naar de gemeente hebben begeven met het oog op de aflevering van zijn bijlage 15)?

    In deze hypothese beschikt de persoon over het statuut C. Bij het invullen van het formulier A (formulier van identificatie) dient het statuut C vermeld te worden.

md xs sm lg