De projectoproep “E-inclusion for Belgium – OCMW 2023” werd officieel gepubliceerd. Deze projectoproep wordt voor een tweede keer gelanceerd door Karine Lalieux, onze Minister van Maatschappelijke Integratie en Armoedebestrijding en gefinancierd dankzij de relancemiddelen van de Europese Unie.

    Alle informatie over deze projectoproep kun je terugvinden op onze website. Om je te ondersteunen in de voorbereiding van het project, werd het reglement gepubliceerd en schreven we een uitgebreide informatiebrochure die de vragen uit het aanvraagformulier en het financieel plan toelicht.

    Ben je enthousiast over de projectoproep maar heb je na het doornemen van deze informatie nog vragen? Ben je bezig aan de (voorbereidingen voor de) aanvraag van je project, maar stoot je op onduidelijkheden?

    Op 30 maart 2023 om 9.00 uur nodigen wij jou van harte uit op de Q&A-webinar! Deze webinar zal ongeveer 1 uur duren. Digilab gaat hierbij eerst kort in op de inhoud van de projectoproepen, om vervolgens te focussen op de vragen.

    herbekijk het webinar